NL | EN
Menu

Exlusief plaatwerk

vervaardiging & herstel

Wij huldigen een belangrijk principe. Bij Classic & Exclusive respecteren wij altijd het originele auto-ontwerp. Dit betekent dat wij de oorspronkelijke glooiingen, rondingen en scherpe lijnen van een carrosserie tot op de millimeter nauwkeurig herstellen. Exact zoals de ontwerpers van Pininfarina, Bertone, Touring en Zagato het destijds hebben bedoeld. 


Kleine details verdienen grote aandacht. De uitstraling van een klassieke auto staat of valt met de correctheid van de kleinste details; van de lichtval op de motorkap tot de reflecties in de flanken. Ons werk start daarom altijd met een minutieuze studie naar de oorspronkelijke contouren van een auto. Pas wanneer wij daarvan een helder beeld hebben, beginnen wij aan de restauratie van de carrosserie.

Wij zijn geen restauratiebedrijf. Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in het spuitwerk voor topklasse automobielen. Hierdoor is Classic & Exclusive een gewaardeerd partner van restauratiebedrijven die het aanbrengen van de nieuwe laklaag bewust aan ons uitbesteden. Ons eindproduct is een minutieus in de juiste vorm gebracht en naar absolute perfectie gespoten carrosserie. 

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio