NL | EN
Menu

oldtimers spuiten

lakwerk van museale kwaliteit

Het spuiten van auto's is de kernactiviteit van Classic & Exclusive. Sinds de start van ons bedrijf in 2003 is onze goede reputatie groeiende. Dit komt doordat wij uitsluitend de allerhoogste kwaliteit leveren - zonder enige concessie. Voor ons is het essentieel dat elk project de tijd krijgt die het verdient. Zo mag een grondlaag bij ons gerust een week uitharden - het eindresultaat is daarmee immers gebaat. Door stelselmatig op deze manier te werken, levert ons spuitwerk auto's op die van museale kwaliteit zijn. Zelfs onder meedogenloos neonlicht leggen zij een smetteloze, diepe glans aan de dag.

-   P A T I N A   G E G A R A N D E E R D   -

Niet elke klassieker uit het topsegment verkeert automatisch in showroomconditie. Kijk bijvoorbeeld naar competitiewagens, die in het heetst van de strijd heel wat te verduren krijgen. Wanneer 'levenservaring' bijdraagt aan het karakter en de uitstraling van een klassieker, dienen deze na het herstellen van schade zoveel mogelijk behouden blijven. Hiertoe patineren wij het lakwerk, volgens een geheim procédé. Een ware specialiteit van Classic & Exclusive.

‚ÄčKlanten mogen meedoen. Bij Classic & Exclusive laten wij anderen graag delen in ons enthousiasme. Klanten zijn van harte welkom om ons werk aan hun auto van dichtbij mee te maken, tot in de spuitcabine aan toe. Een mooi moment: erbij zijn wanneer uw oogappel zijn diepste glanslaag krijgt toegediend. 

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio